Ingrid er blitt kjendis!

Ingrids ekspedisjon er jo et sprekt opplegg, og det har blitt lagt merke til! For litt siden ble hun intervjuet i lokalavisa Øyene på Tjøme, som «ukas øyboer». Her kunne journalisten bli vitne til at Ingrid hadde slått opp telt for første gang i sitt liv, og vi får lese om at hun også er forberedt på faretruende situasjoner, som å møte på bjørn i villmarka.

18452282_10155325550423256_74518619_o
Kjendisstatus – Se og hør neste?

Heldigvis! Fint å vite at hun er forberedt om hun møter en bjørn.

En fordel med å være kjendis er jo at man får masse kul spons. Og jaggu har ikke Coop Extra slått til og sponsa ekspedisjonen med all maten Ingrid trenger!
Hun fikk lage ei lang liste med det hun trengte, ned til siste detalj, men jeg er mest spent på om hun får plass til dette:
18718192_10155376224698256_1851200261_n

Ekspedisjoner krever som sagt en hel del planlegging. Ikke bare har Ingrid trent og trent de siste månedene, men hun har planlagt hardere enn NASA planlegger en romferd. Det er nemlig skikkelig vanskelig å pakke sekken når du skal på langtur. Ingrid har etter lang tids vurdering valgt bort powerbank mot regnbukse. Hun har måtte vurdere alt som er med i sekken sinnsykt nøye, alt må være veldig veldig nødvendig. Heldigvis er leopardbuksa tatt inn i varmen igjen, men det blir tøft når sekken allerede er mellom 20 og 25 kg tung. Eller 20 kg lett som Ingrid sier. Etter noen måneder med fiskebollebæring er det nå merkbart lettere å bære sekken enn tidligere. Ingrid begynner å bli fit!

I dag er det akkurat sju dager til Ingrid har avmarsj fra Nordkapp. Jeg begynner å bli nervøs. Ikke redd, men spent på hennes vegne. Ingrid er også spent, jeg kan melde om at hun har begynt å ligge våken om nettene. Det snør jo faktisk på Nordkapp om dagen. Og hver dag i flere måneder skal Ingrid være alene i villmarka. Som hun sier, så er det farvel til en søndag på sofaen med seriefråtsing, deilige middager med rare ingredienser, utepils eller temafest i kjelleren.

1462596_10153589691290258_617667495_o
Ingrid som glassmanet i en komfortabel hverdag

Hun gleder seg til å leve enkelt og ikke ha mange valgmuligheter. Inspirert av podcasten The Minimalist håper Ingrid å beholde noe av den enkle livsstilen når hun etter ekspedisjonen flytter til Overflodens hovedstad, Oslo. I mellomtiden må hun klare seg uten favorittullgensern. Hver dag må hun stå opp og gå videre, og tenker selv at det er kjempesunt å få den selvdisiplinen. Ingrid er et forbilde ass! Her ligger jeg selv på sofaen og binger Paradise Hotel…

Shout out til mammaen til Ingrid, som er logistikkansvarlig for forsyningsavdelingen. Hun har brukt uka til å lage bittesmå matpakker! Alle frokoster vil bestå av grøt, lunsj av Real turmat (spons velkommen!), middager av ris/couscous/quinoa med Toro-tørrmat, og kveldsmat av vaniljesaus og peanøtter…! Her skal flest mulig kalorier ned i minst mulig volum og vekt. Forståelig nok gleder Ingrid seg allerede til første pausedag på Thon hotell Kautokeino.

Husk å sjekke ut turløypa til Ingrid! Torsdags morgen starter hun fra Nordkapp. Akkurat nå mangler hun kun gnagsårplaster (ikke glem!!!), å ordne med post og å lage kartet helt ferdig. Det siste har hun hittil brukt 30 timer på. Har du noen sykt gode råd til Ingrid i siste liten? Gi beskjed. Det er også veldig hyggelig med lykkeønskninger, for eksempel på face eller Instagram.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s