Hva gjør du nå da, Ingrid?

Det har gått nesten fem måneder siden Ingrid gikk i mål på Verdens Ende. For fem måneder siden gikk hverdagen ut på å sette en fot foran den andre, finne stien, lage seg mat og kjenne på været. Da turen var tilbakelagt skulle jo Ingrid fortsette på livet i det «vanlige» samfunnet igjen, henge med venner og jobbe. Hvordan har det gått da?

Bortsett fra at Ingrid har flytta inn i et trivelig kollektiv i Oslo og fått seg jobb som rådgiver for De Grønne på fylkestinget i Vestfold (og sånn også beriker kontorhverdagen min) har Ingrid jaggu fått vandrerhistorien sin på trykk i Dagbladet Magasinet. Der forteller hun om hvordan hun hadde det da hun bestemte seg for å gå Norge på langs, og om hvordan Ingrids indre reise utvikla seg.

Ingrid og Lage har i tillegg blitt intervjua av God Morgen Norge på selveste valentinsdagen. På sin plass for årets kjærlighetshistorie mener jeg da!

Skjermbilde 2018-02-15 kl. 10.23.24.png

Du kan kose deg med hele intervjuet her, de er veldig søte.

Her en kveld kræsja jeg filmkvelden til Lage og Ingrid, og fikk se filmen etter boka som inspirerte Ingrid til å legge ut på tur; Wild av Cheryl Strayed. Den er en sann historie om at Cheryl, i 1995, bestemmer seg for å gå mer enn tusen engelske mil alene langs Pacific Crest Trail, for å helbrede og finne seg selv. Det var umulig å ikke se for seg Ingrid på skjermen, som jo fikk oppleve flere av de samme utfordringene som Strayed.

WILD-poster-crop.jpg
Dette kunne glatt vært et bilde av ingrid

Bortsett fra å være kjendis har Ingrid ganske mye å gjøre om dagen. I tillegg til å jobbe lager hun faktisk podkast om turen sin. Ingrid var nemlig ikke heelt alene på tur, for hun hadde med seg en lydopptaker som hun kunne prate med. Disse opptakene jobber hun nå med å klippe sammen til en dokumentarserie, som skal komme ut som podkast til sommeren. Det blir garantert veldig bra!

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s