Om oss

Om-bilde

Ingrid Randisdatter Fjellberg (28) har så langt i sitt voksne liv prøvd seg som bartender, student og politiker med varierende grad av suksess. Nå skal hun prøve ut livet som vandringskvinne, og setter ut til fots fra Nordkapp 1. juni. Målet er å vandre helt til Verdens Ende, langs bl.a. E1 og Gudbrandsdalsleden.

Med seg som selskap på turen har hun en gammel tastetelefon som hun skal bruke til å ringe Kristin med jevne mellomrom og fortelle hvordan det går, sånn at Kristin kan bli skikkelig misunnelig, eller eventuelt komme med trøst og oppmuntring når det blir nødvendig.

Kristin Myrvang Gjørv (30) sitter på et kontor i Oslo og drømmer om å gå Norge på langs, men siden jobben krever sitt lever Kristin vandringskvinnedrømmen gjennom Ingrid. Hun har aldri blogget før, og liker egentlig ikke å skrive ting til offentligheten, men da Ingrid skulle gå på tur helt fra Nordkapp og hjemover UTEN å blogge om det syntes hun det ble for dumt. Seriøst, ingen går en så lang tur uten å si ifra om hvordan det gikk. Ingrid insisterer fortsatt på det, så da får Kristin ta saken i egne hender og overkomme bloggekleinheten.

Reklame